old id:
new id: 5ppf6hpdkr9n1qirpovd5j63iv
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Snel een oplossing
Hoge kwaliteit, vlotte levering
Sector

Toegangsoplossingen voor VvE’s

Voor bewoners van een wooncomplex telt het gevoel van veiligheid. Logisch dat VvE’s nadenken over de juiste toegangsoplossing. Je wilt dat deze praktisch, gebruiksvriendelijk en veilig is. Wij geven concreet advies en monteren vakkundig de oplossingen die passen bij jouw vraagstuk.

http://Draaideur%20|%20wist%20je%20dat

Oplossingen voor wooncomplexen

Een toegangsoplossing begint bij de juiste deur. Maak jij de keuze voor een automatische draaideur of een schuifdeursysteem? Beiden houden ongenodigde gasten op afstand en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Andere toegangsoplossingen voor VvE’s gaan over de bediening van deuren. Denk aan een paslezersysteem, sleutelschakelaar en afstandsbedieningen. Aan welke oplossing hebben bewoners behoefte? En waar wordt de VvE enthousiast van?

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland
Paslezersysteem

Het paslezersysteem wordt door veel VvE’s gekozen. Mensen met toegang tot het pand hebben een tag of pas die tegen de paslezer aangehouden wordt. Pas dan opent de deur.

Sleutelschakelaar

Een sleutelschakelaar is een mechanische schakelaar die alleen met een sleutel kan worden geactiveerd. Sleutels worden toegewezen aan gebruikers waardoor je de controle hebt over wie toegang heeft of niet. Het is ook mogelijk om het bestaande sleutelplan te behouden door een halve cilinder van het huidige sleutelplan aan te leveren.

Veiligheidssensor

De veiligheidssensor zorgt ervoor dat een deur nooit zomaar dicht valt als er nog iemand in de opening staat. Zodra de sensor aanwezigheid detecteert, zorgt de sensor ervoor dat de deur weer opengaat. Bij een openende beweging stopt de deur en blijft deze zo staan, tot de persoon weg is uit de detectie.

Aster service voor VvE’s

Speciaal voor VvE’s is er de Aster service. Dankzij deze dienstverlening ben je voorzien van 8 jaar lang volledige dienstverlening. Inclusief garantie, jaarlijkse keuring, onderhoud en eventuele reparaties.

http://Elektrische%20deuropener%20|%20JMD%20Nederland

Schuifdeursysteem bij VvE’s

Maak kennis met het Eterna schuifdeursysteem van het merk LABEL. De automaten zijn voorzien van de laatste technische snufjes, zeer onderhoudsvriendelijk en in staat deuren tot wel 300 kilo te openen alsof het niets is.

  Vrijblijvend advies?
  Wij bellen je terug.

  Gerelateerde Sectoren
  Sector

  De entree van een school wordt dagelijks door ontzettend veel mensen gebruikt. Het is belangrijk daar controle over te hebben. Een automatische deur, sleutelschakelaar of intercom helpt daarbij. Meer weten over onze oplossingen voor scholen? Klik op de knop hieronder.

  Sector

  Binnen zorgcomplexen, zorginstellingen en ziekenhuizen zijn twee zaken van groot belang: toegankelijkheid en hygiëne. Onze oplossingen zijn daar volledig op afgestemd. Van automatische draaideur tot bewegingssensor en meer.