old id:
new id: kvs2dlfeeoev77o6bihl9lcbnj
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Snel een oplossing
Hoge kwaliteit, vlotte levering
Sector

Toegangsoplossingen voor scholen

Leerlingen en docenten komen en gaan in een schoolgebouw. Of je nu werkzaam bent op een campus, woonaccommodatie, universiteit of andere school… Een goede en veilige entree is onmisbaar. Daarom ontwikkelden wij toegangsoplossingen voor scholen die veiligheid waarborgen en je volledige controle bieden om te bepalen wie wel of niet het pand mag toetreden. Snel, op maat en vakkundig door ons geïnstalleerd.

Slimme en veilige toegang tot het schoolgebouw

Net als bij kantoorgebouwen is er een grote bezoekersstroom binnen scholen. Het gebouw is onderhevig aan zogenoemde piekdrukte. Hierdoor is het belangrijk om in een korte tijd iedereen op een efficiënte en veilige manier binnen te laten. Veel onderwijsinstellingen kiezen dan ook voor een slim intercom systeem, driepuntssloten en aanvullende bedieningsopties.

Voor de personeelsingang raden we een paslezersysteem aan. Medewerkers krijgen een tag of pas, waarmee ze eenvoudig de deur kunnen openen. Ongenodigde gasten houd je met dit systeem buiten de deur. Voor de hoofdingang wordt vaak gekozen voor een elektrische schuifdeur. Deze zorgt ervoor dat leerlingen en bezoekers onbezorgd het gebouw in kunnen.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland
Bewegingssensor

Een bewegingssensor wordt vaak gebruikt voor loop- of galarijdeuren. Deze zorgen ervoor dat de deur al geopend wordt voordat je bij de deur bent. Dat is ontzettend handig, je loopt zo geen hinder of vertraging op wanneer je door de deur wilt lopen.

Driepuntssloten

Sluit met één beweging je deur goed af. Onze driepuntssloten vergrendelen de deur op, je raad het al, drie punten. In het midden bij het beslag, onder en boven.

Veiligheidssensor

De veiligheidssensor zorgt ervoor dat een deur nooit zomaar dicht valt als er nog iemand in de opening staat. Zodra de sensor aanwezigheid detecteert, zorgt de sensor ervoor dat de deur weer opengaat. Bij een openende beweging stopt de deur en blijft deze zo staan, tot de persoon weg is uit de detectie.

http://Intercomsysteem%20van%20Intratone

Intercom systeem voor scholen

Al onze intercom systemen zijn voorzien van een camera, geluid en een paslezersysteem. Ze worden op maat gemaakt zodat je altijd een oplossing hebt die bij je past.

http://Elektrische%20deuropener%20|%20JMD%20Nederland

Schuifdeursysteem voor scholen

Maak kennis met het Eterna schuifdeursysteem van het merk LABEL. De automaten zijn voorzien van de laatste technische snufjes, zeer onderhoudsvriendelijk en in staat deuren tot wel 300 kilo te openen alsof het niets is.

    Vrijblijvend advies?
    Wij bellen je terug.

    Gerelateerde Sectoren
    Sector

    Jij geeft je klanten graag een warm welkom, toch? Een automatische schuifdeur is ideaal! Ze gaan open als dat nodig is en houden het klimaat in de winkel aangenaam. We bieden toepassingen die zowel optisch als praktisch bij jouw onderneming passen.