old id:
new id: 7vl95nj9g7741deaolq63p45bc
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Snel een oplossing
Hoge kwaliteit, vlotte levering
Sectoren | JMD Nederland
Sectoren

Passende diensten binnen elke sector

Van een entree wordt ontzettend veel gebruik gemaakt. Of het nu gaat om een ingang van een woonhuis, zorginstelling, winkel of bedrijf. Je wilt dat continuïteit gewaarborgd wordt en dat het pand veilig op slot kan. Automatische toegangsdeuren brengen een aantal voordelen met zich mee. Zo regelen ze de verkeersstroom, borgen ze een goed binnenklimaat én creëren ze veiligheid. Wij bieden de juiste oplossing voor elke sector.

Onze sectoren

Sector

Wij helpen bij het automatiseren van woonvoorzieningen. Denk aan automatische deuropeners en een intercom systeem. Daarnaast is er een aparte dienst, speciaal voor Vve’s, de Aster service. Dankzij deze dienstverlening ben je voorzien van acht jaar lang volledige dienstverlening.

Sector

Binnen zorgcomplexen, zorginstellingen en ziekenhuizen zijn twee zaken van groot belang: toegankelijkheid en hygiëne. Onze oplossingen zijn daar volledig op afgestemd. Van automatische draaideur tot bewegingssensor en meer.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?

Vraag dan vandaag nog een een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Bedieningsopties | JMD Nederland
Sector

Goederen zijn constant in beweging. Het kan best lastig zijn om zowel een soepele doorstroom, goede hygiëne én optimale veiligheid te bieden. Voor maximale prestaties in de logistiek zijn dan ook innovatieve toegangsoplossingen nodig. Daar helpen wij je bij, met advies en installatie van de juiste deurautomaten en bedieningsopties.

Sector

Jij geeft je klanten graag een warm welkom, toch? Een automatische schuifdeur is ideaal! Ze gaan open als dat nodig is en houden het klimaat in de winkel aangenaam. We bieden toepassingen die zowel optisch als praktisch bij jouw onderneming passen.

Van zorg tot retail, er is een oplossing voor elke sector

We krijgen regelmatig de vraag: is een automatische deur bij ons wel te realiseren? En als dat zo is, hoe pakken we dat dan aan? Onze adviseurs komen uit de praktijk. Met slechts één blik op jouw entree voorzien ze je van een goed advies. Of je nu werkt in de zorg, logistiek, horeca, retail, het onderwijs of vastgoed. Er is een passende oplossing voor elke sector.

Voor VvE’s hebben we een speciale dienst op poten gezet, genaamd de Aster service. Dankzij deze dienstverlening ben je voorzien van 8 jaar lang volledige dienstverlening. Inclusief garantie, jaarlijkse keuring, onderhoud en eventuele reparaties.

Bij JMD ben je geen nummer. Als je naar ons algemene nummer belt, is de kans groot dat je Jeroen aan de telefoon krijgt. Bel je voor technische ondersteuning? Wedden dat Sjors je dan te woord staat? Een vrijblijvende offerte ontvang je binnen 24 uur. Zodra je akkoord bent gaan we voor je aan de slag. Binnen enkele weken is die draaideur, intercom of garagedeur helemaal af.

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem een kijkje tussen de referenties.