old id:
new id: 4m0fpqen8bg2aq3eus6k7edrtt
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Werken bij JMD

Werken bij JMD Nederland

Bij JMD starten we de dag met een goede bak koffie. De dag wordt besproken en de taken verdeeld. Hoe je jouw dag verder indeelt bepaal je zelf. Het belangrijkste is dat de klant tevreden is en het werk op tijd af is. Oh enne, als er een technisch probleem is zijn er genoeg collega’s om je te helpen. Zie jij een nieuwe uitdaging wel zitten? Solliciteer direct.

Binnen één jaar monteur

Binnen JMD leiden we zelf monteurs op. Je gaat vanaf dag één op pad met een collega om deuroplossingen of intercominstallaties te monteren. Heb je al wat kennis op het gebied van techniek? Dan is dat mooi meegenomen. Binnen een jaar hoor jij bij de vakidioten.

Elke klus sluit je af met een fotoserie die je naar je collega’s stuurt.

Zo delen we kennis met elkaar en ziet iedereen hoe goed jij je werk hebt uitgevoerd. Geloof ons, de waardering die je krijgt voor je werk is onbetaalbaar.

Echt gunstige werktijden

In de afgelopen jaren hebben we een sterke band opgebouwd met onze klanten. Je gaat zien dat onze klanten zeer tevreden zijn. Wel zo prettig! We verwachten van jou dat je zelfstandig werkt en een grote mate van verantwoordelijkheid hebt.

Daar staat natuurlijk iets moois tegenover: een goed salaris en flexibele werktijden.

Met flexibele werktijden bedoelen we niet dat je te pas en te onpas klaar moet staan. Het gaat er juist om dat je regelmatig op tijd klaar bent met werken. Want is de klus klaar? Dan kun je in de meeste gevallen naar huis. Gemiddeld komt dit neer op 20 uur per maand minder werk dan vooraf ingeschat.

JMD Nederland BV: de grootste onder de kleintjes

JMD Nederland BV is voortgekomen uit NPC Revalidatietechniek. Destijds leverden we revalidatiematerialen zoals rolstoelen, bedden en tilliften aan particulieren en instellingen. In 2006 kregen we de vraag of we een automatische voordeur konden maken voor een dame in een rolstoel. Mooie uitdaging vonden we. Die gingen we dus direct aan. En met succes! Vanaf dat moment besloten we deurautomatisering toe te voegen aan ons portfolio. Na enkele jaren kwam daar een zelfstandig bedrijf uit: JMD Nederland BV.

Het grote voordeel van JMD Nederland is dat we de ‘’grootste onder de kleintjes’’ zijn. Er zijn ontzettend veel bedrijven met honderden personeelsleden. Klanten worden daar al gauw nummertjes. Dat is bij ons helemaal anders. Zodra een klant belt, neemt Jeroen de telefoon op. Bij een technisch probleem krijgen ze standaard Sjors aan de telefoon. Bij JMD zijn de lijnen kort en de sfeer informeel.