old id:
new id: t0slsb1b6ec8r35giqn429eul9
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Oplossingen | JMD Nederland
Dienst

Aanvullende diensten

Jouw tevredenheid staat voorop. Daarom zijn er speciale diensten in het leven geroepen om je extra te ondersteunen. We bieden een 24 uurs service, dit houdt in dat we storingen altijd binnen 24 uur oplossen. Speciaal voor VvE’s is er de zogenoemde Aster service. Benieuwd? Scrol naar beneden.

Onze diensten

Dienst

Bij deurautomaten van topkwaliteit, hoort een net zo goede service en een vakkundige installatie. Onze installatiemonteurs zijn vakkundig en vriendelijk. Hier zetten we de installatie van een nieuwe deurautomaat in vijf heldere stappen voor je uiteen.

Dienst

Alle automatische deuren worden met de grootste zorg gemonteerd. Ze staan voor kwaliteit en bedrijfszekerheid. Toch kan het voorkomen dat er onverhoopt een storing ontstaat. De 24 uurs service staat dan voor je klaar.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?

Vraag dan vandaag nog een een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Bedieningsopties | JMD Nederland
Dienst

De Aster service is speciaal ontwikkeld voor VvE’s. Dankzij deze dienstverlening ben je voorzien van acht jaar lang volledige service. Inclusief garantie, jaarlijkse keuring, onderhoud en eventuele reparaties.

De juiste dienstverlening

Heb je interesse in een automatische deur? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een mooie aanbieding. Daarnaast krijg je een passend advies van één van onze specialisten. Ben je akkoord? Dan realiseren we binnen drie weken de oplossing dankzij onze vakkundige installatie.

Onze dienstverlening is de kers op de taart. Er zijn twee varianten: de 24 uurs service en de Aster service. De 24 uurs service is beschikbaar voor iedereen die een automatische deur van JMD Nederland heeft. Het wil zeggen dat we storingen binnen 24 uur oplossen, zelfs op zon- en feestdagen.

De Aster service is er speciaal voor VvE’s. Deze dienst houdt in dat we je acht jaar ontzorgen op het gebied van service, garantie, jaarlijkse keuringen, onderhoud en eventuele reparaties.

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem een kijkje tussen de referenties.