old id:
new id: seh5j09pv3hmlgp4sgrl80n4ei
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Driepuntsslot | JMD Nederland
Oplossing

Ervaar de veiligheid van een driepuntsslot

Een driepuntsslot is een slot met vergrendeling op drie plekken: in het midden bij het beslag, boven en onder. Een regulier slot vergrendelt de deur alleen in het midden waardoor er een zwak punt ontstaat aan de boven- en onderkant. Ga voor optimale veiligheid en kies voor een driepuntsslot. Zeker weten dat hij goed zit? Wij zorgen voor een vakkundige installatie.

Een driepuntsslot in de praktijk

Met een driepuntsslot sluit je de deur van je huis, bedrijfspand of winkel op een meerdere plaatsen tegelijk af. Dit met slechts één sleutel. Het driepuntsslot is veruit het meest gekozen slotensysteem. Niet gek dat deze oplossing vaak gekozen wordt.

Het slot is ultrasterk én maakt inbreken nagenoeg onmogelijk.

We krijgen regelmatig de vraag of een driepuntsslot gemonteerd kan worden in een bestaande deur. Het antwoord is: ja, in de meeste gevallen wel. Het oude cilinderslot wordt door onze specialist overgezet. Vervolgens worden de uitsparingen voor het nieuwe driepuntsslot uitgefreesd. Heb je een kunststof deur? Dan komt het in een enkel geval voor dat het een te complexe montage is. In dit geval adviseren we een volledig nieuwe inbraakwerende deur.

Vraag een vrijblijvende offerte op
voor een driepuntsslot
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland

"Zeer gelukkig met mijn geautomatiseerde driepuntsslot. Het werkt perfect samen met de deurautomaat en geeft mij een veilig gevoel."

Annie
Bergen op Zoom
Optimale beveiliging

Een cilinderslot vergrendelt de deur in het midden waardoor er zwakte in de deur is. Wanneer een inbreker de ruimte vindt om een koevoet tussen deur en kozijn te plaatsen kan de deur eenvoudig worden opengebroken. Met een driepuntsslot sluit je jouw deur op een meerdere plaatsen tegelijk af. Voor een inbreker wordt het nagenoeg onmogelijk om dit slot snel en geruisloos te forceren.

Gebruiksvriendelijk

Vooral bij wat oudere panden wordt vaak gekozen voor twee extra opzetstukken (nachtsloten) om een deur extra te vergrendelen. Echter kun je deze sloten alleen van binnen bedienen waardoor je het pand niet compleet kunt sluiten als je weg bent. Een driepuntsslot werkt als een regulier slot. Zodra je de sleutel omdraait of wanneer het slot door een deurautomaat geactiveerd wordt opent of sluit je alle sluitpunten tegelijkertijd.

Service

Onze monteurs installeren een driepunsslot, een SKG veilige cilinder en beveiligd deurbeslag met kerntrekbeveiliging op je deur. Daarnaast geven ze duidelijke uitleg over het gebruik en onderhoud van het nieuwe slot.

  Vrijblijvend advies?
  Wij bellen je terug.

  Gerelateerde oplossingen
  Oplossing

  Je wilt een gemakkelijke en tegelijkertijd fraaie oplossing voor het binnenlaten van bezoekers of personeel? Denk dan eens naar een slim, automatisch schuifdeursysteem. Deze wordt vakkundig en snel geïnstalleerd door onze monteurs en zijn direct aan te sluiten op een grote hoeveelheid bedieningsopties.

  Bekijk oplossing
  Oplossing

  Je wilt een gemakkelijke en tegelijkertijd fraaie oplossing voor het binnenlaten van bezoekers of personeel? Denk dan eens naar een slim, automatisch schuifdeursysteem. Deze wordt vakkundig en snel geïnstalleerd door onze monteurs en zijn direct aan te sluiten op een grote hoeveelheid bedieningsopties.

  Bekijk oplossing

  Driepuntsslot: een driedubbele beveiliging

  Een cilinderslot vergrendelt je deur in het midden. Hierdoor ontstaan er twee zwakke plekken aan de onder- en bovenkant. Zodra een inbreker een koevoet tussen het kozijn en de deur zet, is het een kwestie van wrikken en de deur is open.

  Als oplossing zien we, vooral bij oudere panden, opzetstukken. Ook wel nachtsloten genoemd. Hiermee kun je van binnen de deur extra afsluiten. Echter zijn deze sloten niet van buitenaf te bedienen. Ben je dus niet aanwezig in het pand? Dan kun je de sloten niet vergrendelen. Een driepuntsslot biedt uitkomst.

  Een driepuntsslot is een lange strip in de deur met, zoals de naam al zegt, drie vergrendelpunten. Met één handeling zijn alle drie de punten tegelijk vergrendeld. Een driepuntsslot wordt geleverd in elke soort deur. Of je nu kiest voor een draaideur, schuifdeur, garagedeur of voordeur. We werken flexibel, installeren vakkundig en nemen al jouw wensen mee.

  Ben je benieuwd wat onze klanten van onze producten en diensten vinden? Neem dan een kijkje op onze referentiepagina.