old id:
new id: svnsm88klehjo8u9vl623hlj3r
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Sector

Toegangsoplossingen voor de logistiek

Goederen zijn constant in beweging. Het kan best lastig zijn om zowel een soepele doorstroom, goede hygiëne én optimale veiligheid te bieden. Voor maximale prestaties in de logistiek zijn dan ook innovatieve toegangsoplossingen nodig. Daar helpen wij je bij, met goed advies en vakkundige installatie van de juiste deurautomaten en bedieningsopties.

Jouw bedrijf in beweging

Logistieke bedrijven zijn continu in beweging. Medewerkers lopen met karretjes of hebben hun handen vol. Binnen het pand zijn bijna alle deuren afgesloten. Ofwel om diefstal tegen te gaan, ofwel om privacy te waarborgen. De meeste mensen staan onhandig deuren te openen om ze vervolgens weer te sluiten. Ook bedrijfshygiëne is een ding. Iedereen raakt dezelfde deurklink aan en bacteriën verspreiden zich razendsnel. Een innovatieve toegangsoplossing is welkom. Laat dat nou net zijn waar wij goed in zijn.

We bieden automatische deurautomaten voor de hoofdingang, beveiligde zones, de personeelsingang en de toegang voor voertuigen en goederen. Aanvullingen op die oplossingen zijn bijvoorbeeld een intercom, paslezer, driepuntssloten of voetschakelaars. Alles wordt door onze monteurs snel en vakkundig geïnstalleerd.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland
Intercom systeem

Alle intercom systemen zijn voorzien van een audio en video. Alleen wanneer je gebruikmaakt van de app heb je toegang tot de camera. Ze worden op maat gemaakt zodat je altijd de controle hebt over wie er wel en geen toegang heeft.

Driepuntssloten

Sluit met één beweging je deur goed af. Onze driepuntssloten vergrendelen de deur op, je raad het al, drie punten. In het midden bij het beslag, onder en boven. Het slot is ultrasterk én maakt inbreken nagenoeg onmogelijk. Kies voor optimale beveiliging.

Bedieningsoplossingen

Er zijn diverse bedieningsoplossingen zoals een draadloze drukknop, paslezersysteem, sleutelschakelaar, bewegingssensor, veiligheidssensor, afstandsbedieningen om op afstand een deur te activeren en een voetschakelaar.

    Vrijblijvend advies?
    Wij bellen je terug.

    Gerelateerde Sectoren