old id:
new id: ajcosabib3brs52sq3jd1ovrb6
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Oplossingen | JMD Nederland
Specialist in automatische deuroplossingen

Leuk om kennis te maken!

JMD is specialist op het gebied van automatische deuroplossingen. Of het nu gaat om een draaideur, schuifdeursysteem, garagedeurautomaat, intercom of een bedieningsoptie. Wij bieden een passende oplossing voor elke situatie.

Dé leverancier van automatische deuroplossingen

JMD Nederland BV is voortgekomen NPC Revalidatietechniek. Destijds leverden we revalidatiematerialen zoals rolstoelen, bedden en tilliften aan zorginstellingen en particulieren. In 2006 kregen we de vraag of we een automatische voordeur konden maken voor een dame in een rolstoel. Deze uitdaging gingen we aan. En met succes! Vanaf dat moment besloten we deurautomatisering een vast onderdeel van NPC te maken. Na een aantal succesvolle jaren was het duidelijk: de dienst deurautomatisering moest verder gaan als zelfstandig bedrijf. Je raadt het al, zo werd JMD Nederland BV geboren.

JMD is de grootste onder de kleintjes. Er zijn ontzettend veel bedrijven die automatische deuroplossingen bieden. Allemaal hebben ze honderden personeelsleden en ben jij als klant een nummertje. Bij ons is dat anders. Bel je naar ons? Dan krijg je altijd Jeroen aan de telefoon. Zodra je een technische vraag hebt, neemt Sjors de telefoon op. Wedden?

JMD Nederland in 1.5 minuut

Waar wij voor staan

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze oplossingen voldoen dan ook aan de EN16005 richtlijn. Deze norm verscherpt de bestaande regelgeving voor de gebruikersveiligheid van automatische deuren.

Hoge kwaliteit

We leveren enkel de allerbeste kwaliteit. Al onze oplossingen zijn robuust en innovatief. Daarnaast is onze dienstverlening optimaal. We bieden een 24 uurs service en speciaal voor VvE’s is er de zogenoemde Aster service.

Korte lijnen

Bij ons ben je geen nummertje. Wij gaan voor persoonlijk contact en korte lijnen. Bel je naar ons algemene nummer? Dan neemt Jeroen de telefoon op. Zodra je een technisch issue hebt krijg je Sjors aan de telefoon, wedden?

Het comfort van automatische deuren

Ga voor een veilige toegang en een gastvrij welkom. Maak een keuze uit ons brede assortiment automatische deuren. Van draaideuren en schuifdeursystemen tot een intercom en verschillende bedieningsopties. Wij bieden een passende oplossing voor elke situatie.

2.450
Tevreden klanten
15+
Jaar ervaring