old id:
new id: 6938lte2291ksvio9v53v0d5h6
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
24 uurs service | JMD Nederland
Dienst

Ervaar het gemak van de 24 uurs service

Je hebt een mooie automatische deur van JMD. Maar dan gebeurt het onwaarschijnlijke… Er doet zich een storing voor. En dat ook nog op zondagavond! Gelukkig is daar de 24 uurs service. Eén belletje of mailtje en binnen 24 uur lossen we het probleem op. Ook op zon- en feestdagen.

De 24 uurs service in de praktijk

Onze automatische deuren staan voor kwaliteit en bedrijfszekerheid. Toch kan het voorkomen dat er door een onvoorziene gebeurtenis een storing ontstaat. Op dat moment is één telefoontje of mailtje genoeg. Ook op zon- en feestdagen.

Zodra je belt krijg je een servicemedewerker aan de telefoon.

Hij of zij doorloopt samen met jou het storingsprotocol. Daarbij krijg je gerichte vragen om de aard van de storing te achterhalen. Indien mogelijk krijg je een aantal tips om de storing te verhelpen. Lukt dat niet? Dan komt er een servicemonteur bij je op locatie om de storing op te lossen.

De standaard garantieperiode op alle automatische deuren is twee jaar. Op de bedieningsopties en randapparatuur krijg je één jaar garantie.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland

Goed telefonisch bereikbaar, fijne afstemming en (daardoor) zeer snelle en soepele installatie.

Jeroen
Utrecht
Beschikbaarheid

Zodra een storing zich voordoet zijn wij beschikbaar. Je kunt ons bellen en mailen. Binnen 24 uur na de melding wordt het probleem opgelost. Ook op zon- en feestdagen.

Snelle oplossing

Heb je onze servicemedewerker aan de telefoon? Dan zoekt hij of zij samen met jou een snelle oplossing om de storing te verhelpen. Lukt dit niet? Dan komt er een servicemonteur bij je op locatie.

Onderhoud

We bellen je jaarlijks om aan te geven wanneer jouw automatische deur onderhoud nodig heeft. We plannen dan direct een afspraak in.

http://24%20uurs%20service%20|%20JMD%20Nederland

Preventief onderhoud

Al onze automatische deuren hebben een kwalitatief hoogwaardig aandrijfmechanisme. Om langdurige bedrijfszekerheid te garanderen is geregeld onderhoud van groot belang. Ook met het oog op de financiën is regelmatige service zinvol.

Je verlengt dan namelijk de levensduur van een automatische deur. Een ander voordeel is de vermindering van het aansprakelijkheidsrisico. Door je deur periodiek te onderhouden vermindert het risico op ongevallen.

http://24%20uurs%20service%20|%20JMD%20Nederland

Keuring

Volgens de EN16005 normering ben je verplicht om automatische deuren jaarlijks te laten onderhouden en keuren. Wij hebben alle JMD automatische deuren in onze database staan. Zodra we zien dat het tijd is voor een keuring bij jou op locatie, bellen we je. We plannen dan samen een afspraak in wanneer de monteur op locatie komt.

  Vrijblijvend advies?
  Wij bellen je terug.

  Gerelateerde diensten
  Vakkundige installatie
  Dienst

  Bij deurautomaten van topkwaliteit, hoort een net zo goede service en een vakkundige installatie. Onze installatiemonteurs zijn vakkundig en vriendelijk. Hier zetten we de installatie van een nieuwe deurautomaat in vijf heldere stappen voor je uiteen.

  Dienst

  De Aster service is speciaal ontwikkeld voor VvE’s. Dankzij deze dienstverlening ben je voorzien van acht jaar lang volledige service. Inclusief garantie, jaarlijkse keuring, onderhoud en eventuele reparaties.