old id:
new id: rblu9kmnu685ll2jlajmq1fikj
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Snel een oplossing
Hoge kwaliteit, vlotte levering
Sector

Toegangsoplossingen voor de zorg

Toegangsoplossingen voor de zorg dienen aan twee belangrijke punten te voldoen: een goede toegankelijkheid en een optimale hygiëne. Patiënten en personeel verdienen een warm welkom. Een slimme toegangsoplossing is nodig. Wij geven concreet advies en monteren oplossingen die passen bij jouw vraagstuk.

Oplossingen voor zorgcomplexen

In een zorgcomplex komen veel verschillende mensen over de vloer. Het is van belang dat iedereen op een veilige en gemakkelijke manier binnenkomt. Een automatische draaideur is een totaaloplossing die door veel zorgcomplexen wordt gekozen. En dat is niet gek. Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel is het bijna onmogelijk een reguliere deur te gebruiken. Een automatische draaideur is zeer gemakkelijk te openen en voldoet aan de laatste veiligheidsvoorschriften.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland
Clearwave sensor (bewegingssensor)

Een clearwave sensor wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen. Deze schakelaar hoef je niet aan te raken en reageert op beweging tot op 40cm.

Veiligheidssensor

De veiligheidssensor zorgt ervoor dat een deur nooit zomaar dicht valt als er nog iemand in de opening staat. Zodra de sensor aanwezigheid detecteert, zorgt de sensor ervoor dat de deur weer opengaat. Bij een openende beweging stopt de deur en blijft deze zo staan, tot de persoon weg is uit de detectie.

Voetschakelaar

Ook de voetschakelaar wordt vaak als toegangsoplossing voor de zorg gemonteerd. Via een tik op de knop (met je voet) stuur je een effect aan. Zoals het openen van schuifdeuren. Ideaal als je je handen vol hebt.

http://Elektrische%20deuropener%20|%20JMD%20Nederland

Schuifdeursysteem voor de zorg

Maak kennis met het Eterna schuifdeursysteem van het merk LABEL. De automaten zijn voorzien van de laatste technische snufjes, zeer onderhoudsvriendelijk en in staat deuren tot wel 300 kilo te openen alsof het niets is.

http://Draaideurautomaat%20op%20locatie

Draaideur voor de zorg

Opzoek naar een automatische, geruisloze draaideur? Die ook nog eens vakkundig gemonteerd wordt én voldoet aan de strengste veiligheidsnormen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

    Vrijblijvend advies?
    Wij bellen je terug.

    Gerelateerde Sectoren
    Sector

    De entree van een school wordt dagelijks door ontzettend veel mensen gebruikt. Het is belangrijk daar controle over te hebben. Een automatische deur, sleutelschakelaar of intercom helpt daarbij. Meer weten over onze oplossingen voor scholen? Klik op de knop hieronder.