old id:
new id: a0batpkri1s7is9i95ud8kngu5
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Snel een oplossing
Hoge kwaliteit, vlotte levering
Elektrische garagedeur | JMD Nederland
Oplossing

Het gemak van een elektrische garagedeur

Een elektrische garagedeur noemen we ook wel een garagedeurautomaat. Kort gezegd houdt het in dat je probleemloos een openslaande garagedeur automatisch kunt openen. Met één druk op de knop zonder dat je uit de auto hoeft te stappen. Elke garagedeur is uitgerust met een stevige vergrendeling in de motor en is geruisloos.

De elektrische garagedeur in de praktijk

Wij monteren automaten die passen bij jouw garagedeur. Er zijn drie mogelijkheden:

1. Voor openslaande deuren bieden wij het ARC systeem. Een robuust, eenvoudig systeem met op elke deur een aparte automaat. Met de bijbehorende afstandsbediening heb je de mogelijkheid om beide deuren tegelijkertijd te openen en sluiten. Liever één deur openen? Ook dat is geen enkel probleem. De oplossing is geschikt voor garages en schuren met zware, dubbele deuren.

2. Sectioneel garagedeuren zijn opgebouwd uit vier of vijf losse panelen. De panelen worden verbonden door stalen scharnieren en verplaatsen zich omhoog en omlaag door een railsysteem. Doordat de elektrische garagedeur over het plafond schuift bespaar je veel ruimte. Perfect voor een garage aan huis of bedrijfspand.

3. Onze rolpoorten zijn van het merk Alulux. Zoals de naam al doet vermoeden rolt deze automaat zichzelf op bovenaan de deur. De rolpoorten hebben diverse soorten lamellen, klein bovenaan naar steeds groter naar beneden. En da’s handig. Omdat de lamellen van klein naar groot gaan, wordt er ruimte bespaard tijdens het oprollen. Resultaat? De bak waarin de lamellen opgerold zijn, is veel kleiner dan bij conventionele rolpoorten. De rolpoorten zijn inbraakproof en geschikt voor winkelpanden of garages.

Vraag een offerte op
voor een elektrische garagedeur
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland

"Van offerte naar uitvoering in korte tijd geregeld. In de montage werd pro-actief gewerkt en meegedacht. Prettige samenwerking en goed eindresultaat."

Stefan
Nederweert
http://Openslaande%20deuren%20(ARC)%20|%20JMD%20Nederland

Openslaande deuren (ARC)

Het ARC systeem is geschikt voor zware, openslaande garagedeuren. De automaat bestaat uit drie onderdelen: één aansturingskast en twee deurautomaten met zware elektromotoren. De elektromotoren beschikken over een mechanische vergrendeling zodat de deuren nooit zomaar open te trekken zijn, zelfs niet bij stroom uitval! Samen vormen ze een robuuste, oersterke automaat die de zware deuren met één druk op de knop opent. Snel en eenvoudig. Het is bij deze automaten zelfs mogelijk om enkel de loopdeur te openen. Dankzij deze optie sta je nooit te wachten tot beide deuren gesloten zijn.

http://Sectionaal%20garagedeuren%20|%20JMD%20Nederland

Sectionaal garagedeuren

Sectionaal garagedeuren worden opgebouwd uit panelen van 40 mm dik. Ze zijn voorzien van C.F.K. vrije polyurethaanschuim. De bodemsectie van deze automaat is voorzien van bodemrubber. Hierdoor sluit de onderkant van de garagedeur perfect aan op de vloer. De platen zijn verbonden door stalen scharnieren en bewegen zich door een railsysteem. Dankzij de kogelgelagerde loopwielen opent en sluit de deur zich soepel en geruisloos. Ook aan veiligheid is gedacht. Elke plaat is voorzien van vingerknelbeveiliging.

http://Rolpoorten%20|%20JMD%20Nederland

Rolpoorten

De rolpoorten die we leveren zijn van het merk Alulux. De elektrische garagedeur rolt zich op bovenaan de deur. Voor een dergelijk systeem is 50% minder ruimte nodig ten opzichte van andere automaten. De panelen zijn bovenaan klein en onderaan groter. Ze schuiven perfect op elkaar. De bak bovenaan de deur is dus erg subtiel. Rolpoorten zijn inbraakproef en beschikbaar in diverse uitvoeringen. Denk aan een transparante oplossing of gaas zoals je vaak ziet voor gesloten winkelpanden.

Intensief gebruik

Elke elektrische garagedeur is uitgerust met een stevige vergrendeling in de motor. Deze onomkeerbare elektromechanische automatisering voor draaihekken en openslaande deuren zijn ideaal voor intensief gebruik.

Multi inzetbaar

De garagedeur is robuust en gebruiksvriendelijk. We passen de deur aan op elke situatie. Ook ingewikkelde situaties zoals vleugels ondersteund door “uit het lood staande” of grote steunpilaren.

Gebruiksvriendelijk

Met slechts één druk op de knop open je de elektrische garagedeur. Je hoeft hiervoor niet uit je auto te stappen. De afstandsbediening wordt na installatie aan jou overhandigd.

  Vrijblijvend advies?
  Wij bellen je terug.
  Gerelateerde oplossingen
  Oplossing

  Je wilt een gemakkelijke en tegelijkertijd fraaie oplossing voor het binnenlaten van bezoekers of personeel? Kijk dan eens naar een van onze betrouwbare en slimme schuifdeursystemen. Deze worden vakkundig en snel geïnstalleerd door onze monteurs en zijn direct aan te sluiten op een grote hoeveelheid bedieningsopties.

  Bekijk oplossing
  Oplossing

  Al onze intercomsystemen zijn voorzien van een camera, geluid en een Paslezer systeem. Ze worden op maat gemaakt, zodat je altijd een oplossing hebt die bij je past.

  Bekijk oplossing
  Oplossing

  Je wilt een gemakkelijke en tegelijkertijd fraaie oplossing voor het binnenlaten van bezoekers of personeel? Kijk dan eens naar een van onze betrouwbare en slimme schuifdeursystemen. Deze worden vakkundig en snel geïnstalleerd door onze monteurs en zijn direct aan te sluiten op een grote hoeveelheid bedieningsopties.

  Bekijk oplossing
  Oplossing

  Al onze intercomsystemen zijn voorzien van een camera, geluid en een Paslezer systeem. Ze worden op maat gemaakt, zodat je altijd een oplossing hebt die bij je past.

  Bekijk oplossing

  Een elektrische garagedeur in elke situatie

  Gemak is één van de grootste voordelen van een elektrische garagedeur. Je hoeft namelijk de deur niet meer handmatig te openen. Eén druk op de knop is voldoende. Daarnaast zorgt een elektrische garagedeur voor extra veiligheid. De garagedeur stopt zodra er iets onder zit (net als bij automatische draaideuren en schuifdeursystemen).

  Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Daarom werken wij flexibel en nemen we al jouw wensen mee. Zodra je een offerte opvraagt krijg je persoonlijk advies van één van onze specialisten. Vervolgens komt onze monteur op locatie. Binnen enkele weken wordt de automaat gemonteerd.