old id:
new id: p38slcdng2d27rpomshu8qvf06
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Snel een oplossing
Hoge kwaliteit, vlotte levering
Sector

Toegangsoplossingen voor de retail

De entree is het visitekaartje van je zaak. Het biedt een warm welkom en een gevoel van veiligheid in de winkel. Speciaal voor de retail sector ontwikkelden wij toegangsoplossingen. Van schuifdeur systeem tot veiligheidssensor. Alle functionaliteiten passen zowel optisch als praktisch bij jouw onderneming.

Een warm welkom voor je klanten

Een goede doorstroom is belangrijk voor je zaak. Tegelijkertijd wil je de veiligheid waarborgen, het klimaat aangenaam houden of ruimtes afschermen. We zien dan ook dat veel retailers kiezen voor een automatische schuifdeur. Deze slimme toegangsoplossing is van alle gemakken voorzien en heeft een moderne uitstraling.

Ook de bedieningsopties spelen een belangrijke rol in de retail. Denk aan een bewegingssensor die ervoor zorgt dat de deur vanzelf opengaat of een driepuntsslot waarmee je de zaak aan het einde van de dag veilig afsluit.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland
Veiligheidssensor

De veiligheidssensor zorgt ervoor dat een deur nooit zomaar dicht valt als er nog iemand in de opening staat. Zodra de sensor aanwezigheid detecteert, zorgt de sensor ervoor dat de deur weer opengaat. Bij een openende beweging stopt de deur en blijft deze zo staan, tot de persoon weg is uit de detectie.

Driepuntssloten

Sluit met één beweging je deur goed af. Onze driepuntssloten vergrendelen de deur op, je raad het al, drie punten. In het midden bij het beslag, onder en boven.

Bewegingssensor

Een bewegingssensor wordt vaak gebruikt voor loop- of galarijdeuren. Deze zorgen ervoor dat de deur al geopend wordt voordat je bij de deur bent. Dat is ontzettend handig, je loopt zo geen hinder of vertraging op wanneer je door de deur wilt lopen.

Schuifdeursysteem voor de retail

Maak kennis met het LMD systeem. Een lineair magnetisch aangedreven schuifdeursysteem. Een gloednieuwe techniek, ook toepasbaar op bestaande schuifdeuren.

Intercom voor de retail

Al onze intercom systemen zijn voorzien van een camera, geluid en een paslezersysteem. Ze worden op maat gemaakt zodat je altijd een oplossing hebt die bij je past.

    Vrijblijvend advies?
    Wij bellen je terug.
    Gerelateerde Sectoren
    Sector

    De entree van een school wordt dagelijks door ontzettend veel mensen gebruikt. Het is belangrijk daar controle over te hebben. Een automatische deur, sleutelschakelaar of intercom helpt daarbij. Meer weten over oplossingen voor scholen? Klik op de knop hieronder.