old id:
new id: 1g1dmalq4i5510qi0aat4ml8o2
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Dienst

Ontdek de voordelen van onze Aster service

Speciaal voor VvE’s is er de Aster service. Dankzij deze dienstverlening ben je voorzien van acht jaar lang volledige dienstverlening. Inclusief garantie, jaarlijkse keuring, onderhoud en eventuele reparaties. Want échte service begint na onze vakkundige installatie.

De Aster service in de praktijk

JMD Nederland gaat al heel wat jaren mee. In die tijd hebben we veel informatie, wensen en vragen van klanten ontvangen. Omdat we merkten dat VvE’es vaak dezelfde behoeften hadden werd het tijd voor service op maat.

De Aster service houdt in dat je 8 jaar lang profiteert van onze volledige service.

Hieronder valt: garantie, jaarlijkse keuring, onderhoud en eventuele reparaties. Uiteraard staat ook onze servicedienst voor je klaar. Doet er zich onverhoopt een storing voor? Dan lossen wij die (op werkdagen) binnen 24 uur op.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland

Ook bij restproblemen en op weekenddagen snelle hulp. Bij de oplevering enkele "slordigheden", die overigens weer zeer snel verholpen werden.

Frits
Driebergen
Snelle service

Zodra een storing zich voordoet lossen wij deze zo snel mogelijk voor je op. Sterker nog op werkdagen garanderen een oplossing binnen 24 uur.

Veiligheid

Om de veiligheid te garanderen is er jaarlijks een keuring en onderhoud nodig. Wij helpen je hieraan herinneren én sturen een monteur jouw kant op.

8 jaar garantie

Je profiteert van volledige service. Dat houdt ook in dat er 8 jaar garantie zit op alle automatische deuren en besturingssystemen.

Aster service aanvragen

De Aster service start op de datum dat de deurautomaat opgeleverd wordt. Tot drie maanden na de montagedatum is het mogelijk om de Aster service aan te vragen. Vanaf het moment dat de dienstverlening ingaat, heb jij geen omkijken meer naar de deurautomaat.

Korting op de Aster service

Goed nieuws! Er zijn verschillende kortingen beschikbaar op basis van het aantal deurautomaten dat je afneemt. Bij 6 tot 10 deurautomaten krijg je een fijne korting op de jaarprijs van 10%. Heb je 11 tot 20 deurautomaten? Dan loopt de korting op tot 15% op de jaarprijs.

Voor VvE’s met 21 tot 30 deurautomaten krijg je een korting van 25% op de jaarprijs. Bij 31 tot 100 deurautomaten is de korting 35% op de jaarprijs.

  Vrijblijvend advies?
  Wij bellen je terug.

  Gerelateerde diensten
  Vakkundige installatie
  Dienst

  Bij deurautomaten van topkwaliteit, hoort een net zo goede service en een vakkundige installatie. Onze installatiemonteurs zijn vakkundig en vriendelijk. Hier zetten we de installatie van een nieuwe deurautomaat in vijf heldere stappen voor je uiteen.

  Dienst

  Alle automatische deuren worden met de grootste zorg gemonteerd. Ze staan voor kwaliteit en bedrijfszekerheid. Toch kan het voorkomen dat er onverhoopt een storing ontstaat. De 24 uurs service staat dan voor je klaar.