old id:
new id: c2egrgdmjdvanr4826hb1k6oa8
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Snel een oplossing
Hoge kwaliteit, vlotte levering
Oplossingen

Een passende oplossing voor elke situatie

JMD is specialist op het gebied van automatische deuren. Of het nu gaat om een schuifdeursysteem, draaideur, elektrische garagedeur of een bedieningsoptie. Wij staan voor je klaar.

Onze oplossingen

Oplossing

Je zoekt naar een automatische draaideur die geen herrie maakt én vakkundig gemonteerd wordt. Snappen we. Daarom bieden wij deurautomaten van extreem hoge kwaliteit. Elke geautomatiseerde deur voldoet aan de strengste veiligheidsnormen conform EN16005.

Bekijk oplossing
Oplossing

Geef jouw pand een upgrade, kies voor een Eterna schuifdeursysteem van het merk LABEL. De automaten zijn voorzien van de laatste technische snufjes, zeer onderhoudsvriendelijk en in staat deuren tot wel 300 kilo te openen alsof het niets is. Onze monteurs komen graag bij jou op locatie om een gloednieuw schuifdeursysteem te plaatsen of voor de revisie van een bestaande.

Bekijk oplossing
Oplossing

Al onze intercomsystemen zijn voorzien van een camera, geluid en een Paslezer systeem. Ze worden op maat gemaakt, zodat je altijd een oplossing hebt die bij je past.

Bekijk oplossing
Oplossing

Onze elektrische garagedeuren zijn van het merk ARC. Zeer krachtig. Met een stevige vergrendeling in de motor. Benieuwd?

Bekijk oplossing
Op zoek naar iets anders?

Laat ons je helpen. Wij staan graag voor je klaar!

Oplossing

Sluit met één beweging je deur goed af. Onze driepuntssloten vergrendelen de deur op, je raad het al, drie punten. In het midden bij het beslag, onder en boven.

Bekijk oplossing
Oplossing

Bedieningsopties zijn nodig om een geautomatiseerde deur te activeren. Er zijn tal van bedieningsopties te koppelen aan een deurautomaat. Hulp nodig? Wij voorzien je graag van advies.

Bekijk oplossing

Oplossingen die passen bij jouw situatie

Als specialist op het gebied van automatische draaideuren verzien we je van oplossingen in elke situatie. Alle oplossingen voldoen aan de EN16005 richtlijn. Deze norm verscherpt de bestaande regelgeving voor de gebruikersveiligheid van automatische deuren.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Dan zetten we alvast onze belangrijkste beloftes op een rij.
We leveren hoge kwaliteit. Onze automatische deuren zijn robuust en onverwoestbaar. Daarnaast maken we binnen 24 uur een offerte op maat. Je krijgt een passend advies van één van onze specialisten.

Binnen een paar weken leveren we de oplossing die jij hebt gekozen. Om het af te toppen voorzien we je van de allerbeste dienstverlening. We zijn altijd bereikbaar. En dan bedoelen we niet alleen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook op zon- en feestdagen staan we je te woord.

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem een kijkje tussen de referenties.