old id:
new id: v8ooas5b7es5u68r5sgvfnc4u4
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Snel een oplossing
Hoge kwaliteit, vlotte levering
Oplossingen

Een passende oplossing voor elke situatie

JMD is specialist op het gebied van automatische deuren. Of het nu gaat om een schuifdeursysteem, draaideur, elektrische garagedeur of een bedieningsoptie. Wij staan voor je klaar.

Onze oplossingen

Oplossing

Op zoek naar een fraaie en praktische elektrische garagedeur van Hörmann die op locatie wordt geïnstalleerd? Hier ben je op de juiste plek.

Bekijk oplossing
Oplossing

Op zoek naar het gemak en de veiligheid die een bewegingssensor biedt? En wil je graag een vakkundig installatie op locatie? Hier ben je op de juiste plek.

Bekijk oplossing
Oplossing

Op zoek naar een betrouwbaar en innovatief intercomsysteem dat vakkundig op locatie wordt geïnstalleerd? Hier ben je op de juiste plek.

Bekijk oplossing
Oplossing

Je zoekt naar een automatische draaideur die geen herrie maakt én vakkundig gemonteerd wordt. Snappen we. Daarom bieden wij deurautomaten van extreem hoge kwaliteit. Elke geautomatiseerde deur wordt aangedreven door een deurautomaat die voldoet aan de strengste veiligheidsnormen conform EN16005.

Bekijk oplossing
Op zoek naar iets anders?

Laat ons je helpen. Wij staan graag voor je klaar!

Oplossing

Je wilt een gemakkelijke en tegelijkertijd fraaie oplossing voor het binnenlaten van bezoekers of personeel? Kijk dan eens naar een van onze betrouwbare en slimme schuifdeursystemen. Deze worden vakkundig en snel geïnstalleerd door onze monteurs en zijn direct aan te sluiten op een grote hoeveelheid bedieningsopties.

Bekijk oplossing
Oplossing

De deur op afstand openen met behulp van je vertrouwde sleutel: de sleutelschakelaar is een uitkomst in vele situaties en met name bij appartementencomplexen. En door de vervangbare cilinder gebruik je de sleutels die nu in gebruik zijn, ook gewoon op je nieuwe sleutelschakelaar

Bekijk oplossing

Oplossingen die passen bij jouw situatie

Als specialist op het gebied van automatische draaideuren verzien we je van oplossingen in elke situatie. Alle oplossingen voldoen aan de EN16005 richtlijn. Deze norm verscherpt de bestaande regelgeving voor de gebruikersveiligheid van automatische deuren.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Dan zetten we alvast onze belangrijkste beloftes op een rij.
We leveren hoge kwaliteit. Onze automatische deuren zijn robuust en onverwoestbaar. Daarnaast maken we binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat. Je krijgt een passend advies van één van onze specialisten.

Binnen een paar weken leveren we de oplossing die jij hebt gekozen. Om het af te toppen voorzien we je van de allerbeste dienstverlening. We zijn altijd bereikbaar. En dan bedoelen we niet alleen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook op zon- en feestdagen staan we je te woord.

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem een kijkje tussen de referenties.