old id:
new id: o3k9rroe1a34d043018h067a5p
campagne:
gclid:
array(0) { }

array(0) { }
Vereniging van Eigenaren

JMD levert maatwerk bij buitenpoort VvE-terrein in Berlicum

Bij sommige opdrachten is echt maatwerk en meedenken gevraagd. Voor de VvE van een appartementencomplex in Berlicum hebben we onlangs de loopdeur van een poort geautomatiseerd en tegelijkertijd de algemene buitenruimte beter beschermt tegen ongewenst bezoek. Foto’s van het project vind je verderop in dit artikel.

Klantvraag

  • Algemeen VvE-terrein beschermen tegen ongewenst bezoek
  • Poort automatiseren
  • Tegelijk alles hufter proof en waterbestendig maken

Oplossing

Tijd benodigd:  Eén werkdag

Resultaat: blije VvE en bewoners die gemakkelijk en veilig op (en van) het terrein kunnen komen.

Over het project

De poort met loopdeur was aanvankelijk geplaatst ter afscherming van het algemene terrein bij een appartementencomplex. Deze moest zo ongewenste bezoekers – die aanvankelijk makkelijk ongezien binnen konden  komen en blijven – buiten het terrein te houden. Helaas leverde dit ook een extra barrière op voor de bewoners om bij hun eigen voordeur te komen.

Om deze deur toegankelijker en tegelijkertijd ook ‘hufter proof’ en ‘water proof’ te maken voor de bewoners, hebben we de loopdeur van de poort automatisch gemaakt. Dit door een aantal structurele en digitale verbetering toe te passen op de loopdeur. Denk hierbij aan stevige grondplaten voor de montage van de automaat en aan een paslezersysteem.

De knop voor de bediening van de poort mocht natuurlijk niet van buiten de poort te bereiken zijn, ook niet doormiddel van een lange stok. Daarom hebben we hier – op maat – een metalen kap geplaatst. Ook de draaideurautomaat is met een metalen kap goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Voor een nette installatie hebben we gebruik gemaakt van de aanwezige bekabeling van het intercomsysteem. Overige bekabeling hebben we keurig in de grond weggewerkt. Om het geheel helemaal netjes af te werken hebben we al het nieuwe plaatwerk gespoten in dezelfde RAL-kleur als het hekwerk.

Op zoek naar een toegangsoplossing?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.