• Hoge Kwaliteit
  • Snelle reactie en levering
  • Kundige oplossingen
  • Altijd bereikbaar
085 - 0640107 Klantenservice 9,1 Lees beoordelingen

Intercom bij VvE’s vervangen in 1 dag

Binnenkort komt hier onze informatie over onze nieuwe draadloze intercom. Eindelijk zonder dure installatiebureaus en kilometers bedrading uw overjarige intercom vervangen. Klaar in 1 dag.

Deze intercom zal rechtstreeks met uw GSM contact maken en u kunt met uw bezoeker spreken en toegang verlenen. U kunt dus nu ook met de telefoon uw automatische toegangsdeur openen. Dit alles sluit naadloos aan bij onze deurautomaten.

Ook kunt u met een sleutel-tag toegang verkrijgen. U kunt nu dus de sleuteltag voor de intercom houden en de deur zal openen. Natuurlijk kunt u ook met uw telefoon de deur openen.

Draadloze intercom voor uw woningdeur

Eindelijk is hij er. Echt een draadloze intercom. U heeft hem natuurlijk al gezien op de televisie. U kunt nu, waar u ook ter wereld bent, op uw telefoon zien wie er bij u aan de deur staat. U kunt zelfs de bezoeker al zien voordat deze aanbelt d.m.v. de ingebouwde bewegingssensoren. U kunt met de persoon praten en eventueel toegang verlenen. Informeer naar de mogelijkheden. De deurbel en de gateway zijn al gekoppeld en werken meteen als u de gateway aansluit. Het koppelen van de telefoon is zeer simpel. U scant de QR code op de gateway en uw telefoon is gekoppeld met de deurbel. De handige APP voor op uw telefoon kunt u downloaden. De accu van de deurbel kan tot wel 8 maanden standby blijven. Daarna verwijderd u hem simpel en laad de accu in 4 uurtjes helemaal op voor de volgende 6-8 maanden. Dus geen moeilijke bedrading, gewoon draadloos.

Het in bedrijf stellen van de videofoon duurt slechts enkele minuten

In de doos zit de deurbel camera en de gateway. Deze zijn al met elkaar gekoppeld in de fabriek. U neemt de meegeleverde internetkabel (UTP) en sluit deze aan op de gateway en uw router. U installeert de App Acebell op uw telefoon. Deze vindt u in de Playstore. Nadat deze App  zichzelf heeft geïnstalleerd kunt u de de deurbel zeer simpel met uw telefoon koppelen.

1. U drukt in de Acebell App op Add Device (duidelijk zichtbaar).

2. Druk dan op pair via QR code.

3. Er verschijnt een scherm waarmee u een QR code kunt scannen.

4. Druk op het icoontje naast Device ID.

5. Op de achterkant van de gateway staat een QR code en deze kunt u scannen.

6. Er verschijnt nu een beeldscherm op uw telefoon en u ziet dat de deurbel nu is gekoppeld.

U kunt nu dus zien wie er voor uw deur staat. U kunt met de persoon spreken maar u kunt nog geen toegang verlenen. Indien u de deur ook op afstand wilt openen dient er een elektrisch slot gemonteerd te worden. Kijk dan hieronder bij installatieservice.

Totale kosten exclusief elektrisch slot bedragen € 395,- inclusief 21% BTW en verzending.

Doe-het-zelf

De handige doe-het-zelver kan ook nog de deurbel koppelen met een elektrisch slot en zodoende op afstand de deur openen. Dit slot dient ingebouwd te worden in het kozijn. Hierbij dient ook nog een ontvanger gemonteerd te worden en deze kan ook weer gekoppeld worden met uw GSM. U kunt dan met uw telefoon de deur openen. Deze videofoon is ook weer simpel te koppelen met een deurautomaat. Levering met Wmo als opdrachtgever mogelijk. Particuliere levering tegen contante betaling of overmaken voor installatie.

Totale kosten inclusief elektrisch slot met toebehoren bedragen € 515,- inclusief 21% BTW en verzending. 

Installatieservice

Onze monteurs verzorgen desgewenst de complete installatie voor u, inclusief de inbouw van een elektrisch slot, en gaan pas naar huis als alles naar behoren werkt.    Als u vanwege een beperking ook uw gast op afstand wilt binnenlaten, dan dient er ook een elektrisch slot in het kozijn gemonteerd te worden. Ook kunt u een deurautomaat aansturen met de App op uw telefoon. Maak in dat geval gebruik van onze installatieservice. Onze monteurs verzorgen dit helemaal voor u en gaan pas naar huis als alles naar behoren werkt.

Totale installatiekosten bedragen, inclusief de montage van een elektrisch slot, € 790,- inclusief 21% BTW

085 – 0640107