24/7 Service desk
Hoge kwaliteit, snelle levering
Sector

Toegangsoplossingen voor de logistiek

Goederen zijn constant in beweging. Het kan best lastig zijn om zowel de logistiek als distributie goed te regelen. Wij helpen je met innovatieve toegangssystemen en slimme onderhoudspakketten.

Jouw bedrijf in beweging

Logistieke bedrijven zijn continu in beweging. Leveranciers, klanten en medewerkers lopen de deur plat en iedereen werkt hard om de gestelde doelstellingen te behalen. Voor optimale prestaties is een goede doorstroming bij de entree onmisbaar.

We bieden dan ook oplossingen voor de hoofdingang, beveiligde zones, de personeelsingang en de toegang voor voertuigen en goederen. De meest gekozen oplossingen zijn de intercom, driepuntssloten en bedieningsopties zoals paslezers en voetschakelaars.

Snel opzoek naar een
offerte voor jouw project?
Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
http://Bedieningsopties%20|%20JMD%20Nederland
Intercom systeem

Al onze intercom systemen zijn voorzien van een audio en video. Alleen wanneer je gebruikmaakt van de app heb je toegang tot de camera. Ze worden op maat gemaakt zodat je altijd de controle hebt over wie er wel en niet binnen kan in je bedrijf.

Driepuntssloten

Sluit met één beweging je deur goed af. Onze driepuntssloten vergrendelen de deur op, je raad het al, drie punten. In het midden bij het beslag, onder en boven.

Paslezersysteem

Via het paslezersysteem kunnen alleen mensen binnen die toegang krijgen. Zij zijn voorzien met een tag of pas die tegen de paslezer aangehouden kan worden. Pas dan opent de deur. Ideaal voor medewerkers.

Elektrische garagedeur voor de logistiek

Onze elektrische garagedeuren zijn van het merk ARC. Zeer krachtig. Met een stevige vergrendeling in de motor. Benieuwd?

Schuifdeursysteem voor de logistiek

Maak kennis met het LMD systeem. Een lineair magnetisch aangedreven schuifdeursysteem. Een gloednieuwe techniek, ook toepasbaar op bestaande schuifdeuren.

    Vrijblijvend advies?
    Wij bellen je terug.
    Gerelateerde Sectoren
    Sector

    Jij geeft je klanten graag een warm welkom, toch? Een automatische schuifdeur is ideaal! Ze gaan open als dat nodig is en houden het klimaat in de winkel aangenaam. We bieden toepassingen die zowel optisch als praktisch bij jouw onderneming passen.