• Hoge Kwaliteit
  • Snelle reactie en levering
  • Kundige oplossingen
  • Altijd bereikbaar
085 - 0640107 Klantenservice 9,1 Lees beoordelingen

Intercom bij VvE’s vervangen in 1 dag

Eindelijk zonder dure installatiebureaus en kilometers bedrading uw overjarige intercom vervangen. Klaar in 1 dag.

Deze draadloze intercom wordt bij de hoofdingang gemonteerd en de bezoeker zal rechtstreeks met uw GSM contact maken. U kunt uw bezoeker op uw telefoonscherm zien, met uw bezoeker spreken en toegang verlenen. U kunt nu ook met de telefoon de automatische toegangsdeur van de VvE openen vanuit uw luie stoel. U hoeft er niet voor op te staan. Waar u zich ook bevindt ter wereld, u kunt altijd zien wie er aan uw deur staat, met de persoon spreken en de deur openen. Ook kunt u met een sleutel-tag toegang verkrijgen. U kunt nu dus de sleuteltag voor de intercom houden en de deur zal openen. Natuurlijk kunt u ook met uw telefoon de deur openen.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN DEMONSTRATIE BIJ U OP LOCATIE EN BEL 085-0640107

Intercom met digitale naamplaatjes

Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband…

De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het  gebouw die men ziet. Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische  etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. En dat verandert de zaak in meerdere opzichten! Want zodra een nieuwe huurder een andere vervangt, kan de persoon die belast is met het toegangsbeheer (meestal verzorgen wij het beheer) de naam van waaruit dan ook bijwerken en dat slechts in enkele klikken. Praktisch… en netjes!

 

Een geconcentreerd stuk technologie

Het merk Intratone, waar permanente innovatie een vaste waarde vormt, heeft het beste van zijn technologie in zijn videofoon verwerkt. Wat materiaal betreft, zien we de “handsfree” proximity lezer die de badge van de bewoner op 1 meter afstand leest. Dankzij de ingebouwde camera met groothoeklens, kan de bewoner zijn bezoeker op zijn telefoon zien, van top tot teen! De deurtelefoon, die gemaakt is voor duurzaamheid, is gebouwd in blokken, om ieder onderdeel apart te kunnen vervangen (een kapotte etikettenhouder, lezer…). De camera zelf wordt beschermd door een verwijderbare lens: in geval van slijtage kan men deze supersnel in 30 seconden verwisselen! De videofoon is aan te passen van 4 tot 56 namen, afhankelijk van uw project, en kan ook beschikken over een gecodeerd toetsenbord.

085 – 0640107