• Hoge Kwaliteit
  • Snelle reactie en levering
  • Kundige oplossingen
  • Altijd bereikbaar
085 - 0640107 Klantenservice 9,1 Lees beoordelingen

Waarom de Aster-service, ons 8 jarig garantieplan?

JMD Nederland is van mening dat haar klanten te allen tijde tevreden dienen te zijn met de door ons geleverde deurautomaten. De Aster-service sluit perfect aan bij de wensen die onze klanten de afgelopen jaren kenbaar hebben gemaakt. Deze dienstverlening die naadloos aansluit bij de wensen van onze klanten is een initiatief om de klanttevredenheid te verbeteren gedurende een periode van 8 jaar.

Wat houd de Aster-service in?

Wij garanderen met onze Aster-service dienstverlening dat u 8 jaar lang geen zorgen heeft over de deurautomaten van JMD Nederland. Met deze unieke dienstverlening onderscheiden wij ons ten opzichte van alle andere leveranciers van deurautomaten. De kwaliteit van onze deurautomaten is uitzonderlijk hoog, en met de Aster-service kunnen onze klanten daar ook van profiteren. De Aster-service betekent concreet 8 jaar lang volledige service en dat is inclusief garantie, jaarlijkse keuring, onderhoud en eventuele reparaties. Met de Aster-service kunt u dus 8 jaar lang zorgeloos genieten van het comfort van onze deurautomaten. De Aster-service komt tegemoet aan de wensen van onze klanten en heeft als oogmerk om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen, dan staat onze servicedienst voor u klaar. Op werkdagen is elke storing binnen 24 uur opgelost. Uw investering in deurautomaten van JMD Nederland is hiermee veilig gesteld.

Kortom: de Aster-service is een unieke dienstverlening van JMD Nederland waarmee uw investering in onze deurautomaten gedurende een periode van 8 jaar volledig is veiliggesteld.

Onze klanten vertellen…

Onze VvE heeft begin 2013, na een degelijke voorbereiding waarbij een bezoek was gebracht aan een referentieproject besloten om een zestiental gemeenschappelijke deuren van onze terrasflat te laten voorzien van elektrische deuropeners. Na een vergelijking van verschillende opties, werd gekozen voor installatie door de firma JMD. Dat is een prima besluit geweest: de prijs was competitief,afspraken werden steeds weer perfect nagekomen en de Heer Pluijmers stond steeds weer klaar om mee te denken over de beste oplossing; hij loste zeker zijn belofte in dat hij “er altijd zou zijn, als het nodig is”. Inmiddels kunnen we stellen dat deze installatie al bijna 3 jaar prima werkt en de bewoners er zeer gelukkig mee zijn.
Daan Dankaart Voorzitter RvC VvE 't Zeegat, Hellevoetsluis.
Onze relatie met JMD is al sinds de oplevering van ons complex in 2008 zeer goed te noemen. De automatisch deurautomaten welke door JMD geïnstalleerd zijn werken naar volle tevredenheid. Met 10 deurautomaten over 2 woontorens met 120 appartementen, kunnen we  rustig spreken van zeer intensief gebruik. Door goed en regelmatig onderhoud zijn storingen bijna te verwaarlozen. Mochten deze zich toch voordoen dan zijn deze door de snelle service snel verholpen. Defecte automaten waren in alle gevallen te wijten aan foutief gebruik door de bewoners.
Het bestuur hoopt de prettige relatie met JMD nog vele jaren voort te zetten.
Roelf-Jan SomerVoorzitter Bestuur VvE Waterpark
Mogen wij ook eens met u
meedenken over uw oplossing?