• Hoge Kwaliteit
  • Snelle reactie en levering
  • Kundige oplossingen
  • Altijd bereikbaar
085 - 0640107 Klantenservice 9,1 Lees beoordelingen

LABEL deurautomaten staan voor kwaliteit en bedrijfszekerheid. Toch kan het voorkomen dat er door een onvoorziene gebeurtenis een storing ontstaan.

Een telefoontje is genoeg

Ook op zon– en feestdagen. Onze servicemedewerker zal eerst een storingprotocol met u doorlopen en stelt u zeer gerichte vragen om de aard van de storing te kunnen vaststellen. Kan de storing niet telefonisch verholpen worden dan zal een van onze servicemonteurs u bezoeken om de storing te verhelpen.

Garantieperiode

De standaard garantieperiode op onze deurautomaten is 2 jaar. Op de bedieningsopties en randapparatuur krijgt u 1 jaar garantie.

Preventief onderhoud en keuring

Elke deurautomaat van LABEL heeft een kwalitatief hoogwaardig aandrijfmechanisme. Om langdurige bedrijfszekerheid te garanderen is regelmatig onderhoud aanbevolen. Ook met het oog op de financiën is regelmatige service zinvol. Het verlengt namelijk de levensduur van de deurautomaat. Nauwgezette service verminderd daarnaast ook het aansprakelijkheidsrisico voor u als eigenaar. Volgens de EN16005 normering dient u uw deurautomaten jaarlijks te laten onderhouden en keuren. JMD heeft iedere deurautomaat in een uitgebreide database staan en zal u jaarlijks bellen om u op de hoogte te brengen dat onderhoud gewenst is. Er wordt met u een dag afgesproken waarop dit onderhoud zal worden uitgevoerd.

Onze klanten vertellen…

In mijn functie als secretaris van de VvE Hazelaarstate te Purmerend heb ik het project begeleid om alle deuren in ons gebouw te voorzien van automatische deuropeners. Na het opvragen van diverse offertes en gesprekken heeft onze vereniging gekozen voor JMD Nederland B.V. Onze keuze was gebaseerd op de offerte en verkregen informatie bij een ander VvE. In totaal zijn 6 automatische deuropeners geplaatst, waarbij bij twee deuren ook gebruik gemaakt wordt van afstandsbediening. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering en werking van de deuren.
H. SchapendonkSecretaris van de VvE Hazelaarstate
De afgelopen 3 jaar hebben we 4 oogzorg projecten met JMD uitgevoerd. De geleverde deurautomaten zijn deugdelijk en geruisloos wat als zeer prettig wordt ervaren door onze gebruikers. Levertijden zijn kort en gemaakte afspraken worden correct nagekomen.
Ben BoersProjectleider New Scene B.V.
Mogen wij ook eens met u
meedenken over uw oplossing?